Și șeful unei secții din cadrul Spitalului Clinic Bălți a pierdut lupta cu COVID-19

  • 21 Iunie 2020 17:13
Și șeful unei secții din cadrul Spitalului Clinic Bălți a pierdut lupta cu COVID-19

IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță astăzi, 21 iunie, cu adâncă tristețe decesul colegului nostru,  șeful Serviciului endoscopie și ultrasonografie Vasile SÂRBU, care a pierdut lupta cu COVID – 19.

„Regretăm enorm pierderea și ne alăturăm familiei cu gânduri de compasiune. Bunul Dumnezeu să vă ajute și să vă întărească să puteți trece de acest mare necaz. Domnul Vasile SÂRBU a fost un medic de valoare care s-a dedicat  profesiei. A fost și va rămâne în inimile colegilor un om bun, luminos, săritor la nevoie și un prieten adevărat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatul instituției. 

Asociația de Nursing din Republica Moldova a a unțat, tot astăzi, cu adâncă tristețe decesul asistentei medicale Victoria Maciuga, asistenta medicală în secția Pneumologie,Clinica Pediatrie a IMSP care a pierdut lupta cu COVID-19, devenind eroul acestor zile complicate.

„Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni, față de profesie Un om care și-a dedicat viața salvării vieții celor care au avut nevoie de asistență medicală. Prin toată viața și activitatea sa, VICTORIA MACIUGA a fost și va rămâne un model în slujba oamenilor. A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a se vindeca”, se arată în comunicatul Asociației. 

Autoritățile nu au confirmat, deocamdată, aceste decese, cele mai recente informații arătând un bilanț de 476 de cazuri. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău