UEFA Conference League | Zimbru învinge La Fiorita și avansează în turul doi preliminar. Milsami Orhei, out din cupele europene

  • 21 Iulie 2023 08:10
UEFA Conference League | Zimbru învinge La Fiorita și avansează în turul doi preliminar. Milsami Orhei, out din cupele europene

În manșa a doua din primul tur preliminar al Conference League, Zimbru Chișinău s-a confruntat cu formația La Fiorita din San Marino, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Rezultatul final al meciului a fost de 1-0 în favoarea echipei Zimbru Chișinău. Singurul gol al partidei a fost marcat de către Denys DEDECHKO în minutul 35 al meciului.

În tur, meciul s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1. Cu rezultatul general de 2-1 în favoarea sa, Zimbru Chișinău a reușit să avanseze în turul doi preliminar al Ligii Conferinței.

Tot în returul din primul tur preliminar al Ligii Conferinței, Milsami Orhei a întâlnit formația lituaniană Panevezys. Meciul s-a desfășurat pe stadionul complexului sportiv raional din Orhei.

După 90 de minute de joc, scorul a fost de 1-0 în favoarea lui Panevezys. Singurul gol al meciului a fost marcat de către jucătorul Seydina KEITA în minutul 57 al partidei. Astfel, echipa lituaniană a reușit să învingă echipa gazdă și să obțină o victorie ce îi asigură calificarea în turul doi preliminar al Ligii Conferinței, scorul la general, fiind 3-2. Meciul din prima manșă s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Milsami Orhei părăsește actuala ediție a Ligii Conferinței.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău