Bariera de la intrarea în clădirea Primăriei Chișinăului va fi înlăturată

  • 12 Noiembrie 09:23
Bariera de la intrarea în clădirea Primăriei Chișinăului va fi înlăturată

Bariera de la intrarea în clădirea Primăriei capitalei va fi scos, iar vizitatorii nu vor mai trebui să lase un act de identitate la recepție. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care a mers astăzi, 12 noiembrie, prima zi la muncă după validarea mandatului. De asemenea, pentru ziua de miercuri, edilul planifică să convoace ședința operativă, la care participă conducătorii subdiviziunilor municipale, transmite IPN.

„Am gânduri bune, de muncă. O să avem o discuție de cu domnul Talmaci (Adrian Talmaci, secretarul CMC, care a exercitat interimatul funcției de primar, n.r.) despre prioritățile imediate. Astăzi urmează să semnez mai mule documente. În primul rând, vreau să scoatem această bară de protecție de la intrarea în Primărie și oamenii să nu mai fie obligați să lase documentele. Vreau ca Primăria să fie mai transparentă și mai accesibilă pentru cei care își doresc să vină aici”, a declarat pentru jurnaliști Ion Ceban.

Edilul urmează să dispună prezentarea rapoartelor pentru perioada de campanie și planurile operaționale pentru finalul anului. Totodată, se identifică cine va face un audit amplu, iar după evaluarea pe intern urmează să fie prezentați indici clari de performanță pentru șefii de subdiviziuni, de întreprinderi, pentru viceprimari etc.

Ion Ceban a declarat că astăzi urmează să-și suspende calitatea de membru al PSRM. Acesta a mai spus că, în scurt timp, se va întâlni cu toți reprezentanții Consiliul municipal Chișinău.

Ion Ceban a fost ales primar general al municipiului Chișinău pe 3 noiembrie, în turul doi, unde a obținut 52,39% din sufragii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chişinău
7,88 °C
câțiva nori
Umiditate:93 %
Vint:1 m/s
Wed
3 °C
Thu
3 °C
Fri
4 °C
Sat
9 °C
Sun
9 °C

Curs oficial BNM 10 Decembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.2684 -0.0634
USD 17.4021 -0.0257
RON 4.0326 -0.0118
UAH 0.7343 -0.0004
RUB 0.2731 -0.0004
Arhivă Radio Chișinău