Turcia: O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați'

  • 18 Iulie 2016 18:02
Turcia: O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați'

O fotografie circulată pe internet arată zeci de soldați turci 'dezbrăcați și legați' după tentativa de puci.

O fotografie care ar prezenta zeci de soldați turci întinși pe podeaua unei săli de sport, pe jumătate dezbrăcați, cu mâinile legate la spate, a apărut pe internet după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că va 'curăța' țara de 'virusul' responsabil pentru tentativa de lovitură de stat militară, relatează luni The Independent.

'Vom continua să curățăm virusul din toate instituțiile de stat, pentru că acest virus s-a răspândit. Din păcate, ca un cancer, acest virus a cuprins statul', a declarat Erdogan la înmormântarea din capitala turcă a mai multor victime ale tentativei de puci, relatează BBC.

'Mărșăluim în giulgiurile noastre funerare, și îi vom înfrunta pe acești asasini, acest cult, acești susținători ai lui Fethullah (Gulen)', a spus el, potrivit The Guardian.

Sursa foto: The Independent

După tentativa de lovitură de stat din Turcia au apărut poze cu civili care atacau cu brutalitate soldați. O fotografie prezintă, se pare, un grup de bărbați lovind cu picioarele un soldat întins pe jos care își proteja capul cu brațele.

Sursa: Agerpres.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău