Trupa Guns N' Roses va lansa o reeditare a albumului „Appetite for Destruction”

  • 05 Mai 2018 15:19
Trupa Guns N' Roses va lansa o reeditare a albumului „Appetite for Destruction”

Celebra trupă de rock Guns N' Roses va lansa o reeditare a albumului său de debut „Appetite for Destruction”, în data de 29 iunie, potrivit unui comunicat difuzat de compania discografică Universal Music, citat sâmbătă de EFE.

Albumul, intitulat „Appetite For Destruction: Locked N' Loaded Edition”, va fi disponibil în format Super Deluxe Edition, o ediție cu patru discuri și un Blu-Ray, însoțită de o carte de 96 de pagini cu fotografii inedite din arhiva personală a lui Axl Rose, solistul trupei.

Va fi lansată totodată și o ediție Deluxe, cu două CD, două viniluri de 180 de grame, un CD remasterizat și echivalentele lor de descărcare online și streaming.

Noua ediție va fi prezentată într-o cutie de lemn acoperită cu piele ecologică și având o cruce în 3D sculptată și pictată de mână.

Guns N' Roses a lansat albumul original la 21 iulie 1987, iar „Appetite for Destruction” ocupă în continuare primul loc în topul celor mai bine vândute albume de debut în SUA.

După mai mult de trei decenii de la această dată, albumul cuprinde piese memorabile ca „Sweet Child O 'Mine'”, „Welcome To The Jungle”, „Nightrain” și „Paradise City”, fiind vândute peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău