Trump, deranjat de presă, pe care o califică mincinoasă, după ce a anunțat retragerea americanilor din Siria

  • 23 Decembrie 2018 14:03
Trump, deranjat de presă, pe care o califică mincinoasă, după ce a anunțat retragerea americanilor din Siria

Președintele american Donald Trump a condamnat atitudinea critică a presei și a publicului în ceea ce îl privește, după ce a anunțat decizia de a retragerea trupele americane din Siria, relatează portalul de știri Ynet.news.

„Dacă oricine altcineva în afară de președintele vostru preferat, Donald J. Trump, ar fi anunțat că după înfrângerea organizației Stat Islamic în Siria, vom aduce trupele înapoi acasă (fericite&sănătoase), acea persoană ar fi fost cel mai popular erou din Statele Unite”, a declarat Trump prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

„În ceea ce mă privește pe mine, sunt lovit dur de industria presei mincinoase. Este o nebunie!”, a adăugat președintele american.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat miercuri că pregătește retragerea "totală" și "rapidă" a trupelor americane din Siria, inclusiv a unităților implicate în operațiunile contra rețelei teroriste Stat Islamic.

Decizia lui Donald Trump a fost criticată de numeroși politicieni din Statele Unite, dar și de țări aliate.

Brett McGurk, reprezentantul SUA în coaliția globală care luptă împotriva ISIS a demisionat în semn de protest față de decizia președintelui Donald Trump de a retrage trupele americane din Siria, alăturându-se secretarului Apărării, Jim Mattis.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:1,03 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău