Troleibuzele și autobuzele circulă astăzi conform orarului de duminică. Circulația rutieră în PMAN este sistată

  • 27 August 08:25
Troleibuzele și autobuzele circulă astăzi conform orarului de duminică. Circulația rutieră în PMAN este sistată

Troleibuzele și autobuzele circulă astăzi conform orarelor zilei de duminică. Totodată, până pe 29 august, ora 07:00, rămâne sistată circulația rutieră în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău precizează că, în legătură cu organizarea de către Guvern a manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței, transportul public este redirecționat pe străzile adiacente.

Personalul liniar este la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații suplimentare despre traseul rutelor de transport public în perioada enunțată. Pentru informații suplimentare călătorii pot apela de asemenea dispeceratul PUA 022 837 317 / 022 558 071 și Linia Fierbinte RTEC 022 204 205.

Totodată, pe parcursul zile de astăzi, accesul persoanelor va fi limitat temporar în anumite locuri publice din capitală. Restricțiile sunt instituite în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Lituaniei, Gitanas Nauseda, a președintelui Estoniei, Alar Karis, și a președintelui Letoniei, Edgars Rinkevics. Mai exact, accesul persoanelor va fi limitat între orele 08.00 și 23.00, în centrul orașului și pe arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. De asemenea, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale va fi oprită desfășurarea lucrărilor de reparație a drumurilor, a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor.

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestațiile social-culturale, menționate în declarațiile prealabile depuse la Primăria municipiul Chișinău în perioada vizată.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:84 %
Vint:3,09 m/s
Sat
23
Sun
18
Mon
20
Tue
19
Wed
22
Arhivă Radio Chișinău