Troleibuzele de pe ruta nr. 24 îşi schimbă parţial itinerarul

  • 25 Mai 2021 13:34
Troleibuzele de pe ruta nr. 24 îşi schimbă parţial itinerarul

Troleibuzele de pe ruta nr. 24, care leagă sectorul Ciocana cu cartierul Telecentru, îşi schimbă parţial itinerarul. Acestea vor circula pe str. Columna (tronsonul cuprins între Mitropolit Bănulescu Bodoni - V. Alecsandri) şi în continuare pe traseul stabilit.

Anunțul a fost făcut de autoritățile municipale, carre au menționat că au fost finalizate lucrările de construcţie a noii linii de contact pe str. Columna și sunt amenajate noi staţii de aşteptare a transportului public.
 
Astfel, potrivit municipalității, scopul modificării rutei de troleibuz nr. 24 este evitarea dublării traseului cu troleibuzul nr. 12 şi extinderea ariei de deservire a populației cu transport electric, asigurând transportarea pasagerilor din sectoarele Ciocana și Rîșcani mai aproape de Î.M. ,,Piața Centrală”, Gara Auto și alte obiecte de interes social și comercial din preajmă.
 
Restul troleibuzelor de pe rutele nr. 7, 10, 12, 25, 32 rămân să circule pe itinerarele vechi. Acestea vor vira de pe str. Mitropolit Bănulecu-Bodoni pe str. Columna doar în cazul când în centrul capitalei sau în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt se vor desfăşura diferite manifestaţii de amploare, ocolind astfel Piaţa Marii Adunări Naţionale.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău