Trei bărbați din Soroca sunt cercetați penal fiind suspectați de huliganism. Unul a tras dintr-o armă de vânătoare

  • 21 Ianuarie 2023 16:47
Trei bărbați din Soroca sunt cercetați penal fiind suspectați de huliganism. Unul a tras dintr-o armă de vânătoare

Noaptea trecută, în jurul orei 03:30, un tânăr de 27 de ani a sesizat poliția, comunicând că pe str. Ștefan cel Mare și Sfânt din orașul Soroca, o persoană necunoscută, care se deplasa cu un Renault, ar fi tras dintr-o armă în direcția unui grup de persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 02:30 câțiva clienți ai unui local din orașul Soroca, ar fi avut un conflict. În rezultatul intervenției agentului de pază al localului, conflictul a fost aplanat, însă una dintre persoane a plecat, amenințând că va reveni mai târziu pentru a se clarifica.

La scurt timp, în același loc s-a apropiat un automobil de marca Renault Megane din care au coborât două persoane și s-au îndreptat în direcția unui grup de persoane.Una dintre persoanele care au coborât din mașină avea în mână o armă de vânătoare.

Un bărbat de 32 de ani, client al localului, a observat arma și a încercat să o ia, însă în acel moment s-a declanșat o împușcătură, în rezultatul căreia nimeni nu a avut de suferit.

În timpul altercației, bărbatul care venise cu arma a scăpat-o jos, după care a urcat în automobil și a plecat.

În rezultatul investigațiilor efectuate de polițiștii din Soroca, la scurt timp, toate persoanele implicate au fost identificate.

Sunt suspectați de huliganism doi frați de 27 și 32 de ani și un amic de-al lor de 32 de ani, toți locuitori ai orașului Soroca.

Totodată, poliția a stabilit că arma era deținută ilegal.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru "Huliganism", iar tânărul de 27 de ani care ar fi amenințat persoanele cu arma este reținut pentru 72 de ore.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău