Traversare și circulația pentru camioane stabilită de autoritățile din România, prin postul vamal Albița, restricționată

  • 10 Ianuarie 11:23
Traversare și circulația pentru camioane stabilită de autoritățile din România, prin postul vamal Albița, restricționată

La această oră (11:00) este menținută restricția de traversare și circulație pentru camioane stabilită de autoritățile din România, prin postul vamal Albița, anunță Serviciul Vamal.

Funcționarii vamali din cadrul postului vamal Leușeni vor autoriza traversarea camioanelor la ieșire din Republica Moldova după ce va fi scoasă restricția de traversare și circulație pentru camioane de către autoritățile din România.

În context, instituția menționează că, activitatea posturilor vamale de frontieră, posturilor vamale interne și posturilor vamale interne de control este desfășurată în regim ordinar, în condiții de iarnă. Toate pistele sunt curățate și restricții de circulație nu sunt stabilite, cu excepția postului vamal de frontieră Leușeni-Albița, deoarece nu este permisă traversarea camioanelor spre partea română.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
31,24
Nori împrăștiați
Umiditate:48 %
Vint:6,17 m/s
Sat
27
Sun
27
Mon
24
Tue
25
Wed
26
Arhivă Radio Chișinău