Transportul public de pe Ștefan cel Mare va fi redirecționat astăzi pe str. București

  • 17 Octombrie 2018 09:01
Transportul public de pe Ștefan cel Mare va fi redirecționat astăzi pe str. București

În cadrul unei conferințe de presă, șeful Direcției generale securitate publică a Inspectoratului general de poliție, Marin Maxian a anunțat că pe parcursul zilei de miercuri, în scopul asigurării securității și ordinii publice, va fi restricționat traficul pe mai multe străzi.

În perioada deplasării prin oraș a delegației oficiale, va fi sistată circulația transportului și interzisă parcarea unităților de transport în zona străzilor - bulevardul Dacia, Ștefan cel Mare, străzile Pușkin, V.Pârcălab, S. Lazo și în perimetrul între străzile S. Lazo și Bănulescu-Bodoni. De asemenea în aceeași perioadă va fi sistată și activitatea benzinăriilor.

Pe parcursul întregii zile, circulația transportului public de pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi redirecționată pe strada București.

Vizita delegației nu va afecta circulația pietonilor, aceștia sunt doar chemați să respecte ordinea publică și să nu participe la anumite evenimente sau întâlniri publice care, conform legislației, sunt interzise în timpul trecerii delegațiilor oficiale, a mai spus Marin Maxian.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău