Traficul rutier va fi suspendat parțial pe două străzi din centrul Chișinăului. Cum va fi reorganizat transportul public

  • 04 Martie 2023 12:35
Traficul rutier va fi suspendat parțial pe două străzi din centrul Chișinăului. Cum va fi reorganizat transportul public

Traficul rutier va fi suspendat în perioada 6 martie – 15 iunie pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Alexandr Pușkin. Potrivit Primăriei Chișinău, sistarea traficului va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a sistemului rutier, transmite IPN.

În perioada menționată, circulația transportului public va fi reorganizată. Autobuzele de pe rutele nr. 2, 10, 28, 37, 47 și 48 vor circula de pe strada Vasile Alecsandri pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr. 130, 134 și 162 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe străzile Vasile Alecsandri, Mitropolit Varlaam, Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe rutele nr. 103 și 174 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe străzile Vasile Alecsandri, Mitropolit Varlaam, Alexandr Pușkin, Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 8 martie – 31 mai, va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și Alexandr Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a străzii. Intervențiile la drum vor fi executate în două etape, cu sau fără suspendarea circulației rutiere la intersecția străzilor Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și 31 August 1989. Circulația transportului public va fi reorganizată.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojuranl Chișinău
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău