Traficul rutier, sistat temporar pe unele străzi din sectorul Ciocana

  • 20 Mai 10:35
Traficul rutier, sistat temporar pe unele străzi din sectorul Ciocana

Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 20 mai 2024, în intervalul orelor: 10:00 –16:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe un tronson din str. M. Sadoveanu, între str. Ig. Vieru și str. Prof. Ion Dumeniuk, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

 
De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni, pe 21 mai, curent va fi sistat traficul rutier pe un tronson din str. Otovasca, 19-25/1 și pe str. Negreșteni, între str. Otovasca –Uzinelor.
 
Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.
 
Este demn de menționat că filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și reprezintă prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră.
 
Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:4,63 m/s
Mon
22
Tue
22
Wed
24
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău