Traficul rutier pe un tronson al străzii 31 August va fi suspendat. Cum va circula transportul public

  • 02 Iunie 2023 15:37
Traficul rutier pe un tronson al străzii 31 August va fi suspendat. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 3 iunie – 31 iulie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni și Alexandr Pușkin. Sistarea circulației are loc din cauza executării lucrărilor de asfaltare a străzii 31 August 1989.

Autoritățile municipale menționează că în perioada executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989, pe tronsonul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni – strada Alexandr Pușkin, circulația transportului public va fi redirecționată.

Troleibuze:

Traseul rutelor numărul 7, 12, 16, 25 și 32 se modifică după cum urmează: de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni pe strada Columna, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

 

Traseul rutei numărul 30 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

Traseul rutei numărul 26 în direcția spre sectorul Râșcani, se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Traseul rutei numărul 103, în direcția spre sectorul Botanica, se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe bulevardul Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău