Toate instituțiile de educație din capitală vor fi conectate la agentul termic

  • 07 Noiembrie 2022 13:24
Toate instituțiile de educație din capitală vor fi conectate la agentul termic

Toate instituțiile de educație din capitală vor fi conectate astăzi la agentul termic. Anunțul a fost făcut de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, blocurile claselor primare au fost conectate la căldură săptămâna trecută. „Începând cu ziua de azi, toate instituțiile de educație vor fi conectate la agentul termic, întrucât temperaturile de afară sunt în scădere”, a spus Andrei Pavaloi, scrie sursa citată

La rândul său, directorul general interimar al Societății pe Acțiuni „Termoelectrica", Vasile Leu, a specificat că, în prezent, 508 obiective din cele 4398 au fost conectate la căldură. „Este vorba de circa 12% din totalul acestora. Toate blocurile sunt pregătite pentru a fi conectate la agentul termic. Casele sunt conectate la căldură la solicitarea locatarilor și a gestionarului fondului locativ”, a menționat Vasile Leu.

Conform unei dispoziții a viceprimarului Irina Gutnic, astăzi începe sezonul termic în capitală. Acesta demarează atunci când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10°C.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău