Toate grădinițele din capitală vor fi conectate la căldură

  • 06 Noiembrie 2023 18:00
Toate grădinițele din capitală vor fi conectate la căldură

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, șefa adjunctă a Direcției generale educație, tineret și sport, Viorica Negrei, a specificat că, până în prezent, agentul termic a fost livrat la 18 grădinițe de la Ciocana, 23 de grădinițe din sectorul Centru, 18 grădinițe din sectorul Buiucani, relatează Moldpres.

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, șefa adjunctă a Direcției generale educație, tineret și sport, Viorica Negrei, a specificat că, până în prezent, agentul termic a fost livrat la 18 grădinițe de la Ciocana, 23 de grădinițe din sectorul Centru, 18 grădinițe din sectorul Buiucani.

„Astăzi, alte 40 de instituții preșcolare urmează să fie asigurate cu căldură, dintre care șase la Buiucani, 19 în sectorul Botanica și 15 la Râșcani. Instituțiile de învățământ primar și secundar, care au grupe de grădiniță, vor primi căldură atunci când vor fi conectate și instituțiile de învățământ general, în funcție de temperaturile care se vor înregistra în următoarea perioadă”, a spus Viorica Negrei.

De asemenea, municipalitatea a anunțat că nicio instituție medico-sanitară publică nu a fost conectată la agentul termic, însă acestea sunt pregătite pentru a beneficia de căldură. Totodată, administrația spitalelor folosește, la solicitare, resurse alternative de încălzire. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău