Tiger Woods, pe lista sportivilor miliardari

  • 11 Iunie 2022 17:57
Tiger Woods, pe lista sportivilor miliardari

Jucătorul american de golf Tiger Woods este al treilea sportiv cu o avere estimată la cel puțin un miliard de dolari, după compatrioții săi Michael Jordan și LeBron James, legendarii baschetbaliști din NBA, pe care a reușit chiar să-i depășească, scrie revista Forbes, citată de presa internațională.

Tiger Woods, 46 de ani și 15 titluri de Mare Șlem câștigate, a revenit spectaculos în competiții în primăvara acestui an după ce a fost aproape să-și piardă piciorul drept din cauza unui grav accident de circulație în februarie 2021. În 27 de ani de carieră, el a câștigat în jur de 1,7 miliarde de dolari, mai ales din numeroasele sale contracte publicitare și alte investiții, reprezentând mai bine de 90% din veniturile sale.

Potrivit Forbes, Woods este cel mai bogat sportiv din lume, după LeBron James, primul baschetbalist NBA în activitate devenit miliardar, lucru care s-a întâmplat în acest an, și Michael Jordan, care a devenit după ce și-a încheiat cariera, la fel ca regretatul Kobe Bryant.

Woods, care nu va participa la US Open săptămâna viitoare, intenționează să participe la British Open în localitatea scoțiană St. Andrews în luna iulie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău