The Sound of Musical 360° – experiență unică oferită de Radio România

  • 03 Mai 2018 14:23
The Sound of Musical 360° – experiență unică oferită de Radio România

Corul de Copii Radio continuă să impresioneze prin profesionalism și prospețime, dar și prin includerea celor mai noi tehnologii IT în rândul mijloacelor de exprimare artistică.

Vrei să simți emoția artiștilor atunci când sunt pe scenă sau pe cea a publicului prezent la un concert? Visezi să cânți împreună cu cel mai titrat cor de copii din România? Ești curios să descoperi cum reușește un singur adult să facă 72 de copii să sune ca unul?

Te invităm să pășești pe scenă alături de Corul de Copii Radio în cel mai recent spectacol oferit publicului, The Sound of Musical. Nu îți face griji, te vei afla sub îndrumarea dirijorilor Voicu Popescu și Răzvan Rădos și vei fi acompaniat la pian de Magdalena Faur. Aplauzele generoase ale publicului îți vor răsplăti, din plin, curajul. Timp de 5 săptămâni, în fiecare vineri după amiază, îți vom prezenta câteva dintre hit-urile genului musical interpretate de Corul de Copii Radio în concertul din 21 aprilie și filmate 360°, o experiență interactivă în care tu îți alegi rolul!

Vineri, 4 mai, de la ora 16:00 este timpul să cânți I feel pretty de Leonard Bernstein, ar. W. Stickles, fragment din musicalul West Side Story (1957).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:7,2 m/s
Sat
11
Sun
10
Mon
7
Tue
5
Wed
5
Arhivă Radio Chișinău