Tesla vrea să producă băuturi alcoolice. Care este marca pe care producătorul de automobile electrice vrea să o înregistreze

  • 14 Octombrie 2018 09:55
Tesla vrea să producă băuturi alcoolice. Care este marca pe care producătorul de automobile electrice vrea să o înregistreze

Compania producătoare de automobile electrice Tesla a trimis recent U.S. Patent and Trademark Office o solicitare de înregistrare a mărcii Teslaquila, descrisă drept o băutură alcoolică produsă din agave, pe care compania urmează să o producă.

Directorul executiv al companiei Elon Musk a transmis un mesaj pe Twitter în care afirmă că marca va apărea în curând, postând și o fotografie cu sticla produsului. Inițial a făcut un anunț care a părut o păcăleală, așa cum a fost și cel în care Musk anunța falimentul companiei, în care anunța că a fost găsit mort, într-o Tesla 3, înconjurat de sticle de Teslaquila.

Elon Musk a acceptat, recent, să demisioneze din funcția de președinte al companiei Tesla și să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari în cadrul unui acord cu autoritățile de reglementare din Statele Unite.

Comisia pentru Garanții și Tranzacții financiare (SEC) l-a acționat în judecată pe Elon Musk sub acuzația că a indus în eroare investitorii. Procesul a fost intentat după ce Elon Musk a transmis prin Twitter pe 7 august că a obținut fondurile necesare pentru delistarea de la bursă a companiei Tesla și trecerea acesteia sub control privat prin cumpărarea în cadrul unei tranzacții de 420 de dolari pe acțiune, un anunț care a generat confuzie și a condus la creșterea valorii firmei pe piața bursieră. Însă Comisia pentru Garanții și Tranzacții financiare afirmă că Elon Musk de fapt nu obținuse fondurile necesare.

Elon Musk a acceptat acordul de finalizare a litigiului "fără a recunoaște ori a nega acuzațiile formulate în plângerea Comisiei pentru Garanții și Tranzacții financiare", conform documentelor judiciare.

Compania Tesla a acceptat să numească doi noi directori independenți și să înființeze o comisie care să monitorizeze comunicațiile oficiale ale lui Elon Musk.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău