Termoelectrica va oferi zece abonamente la căldură și apă caldă

  • 14 Septembrie 2020 14:33
Termoelectrica va oferi zece abonamente la căldură și apă caldă

Termoelectrica va dărui, prin tragere la sorți, zece abonamente de consum gratuit la încălzire și apă caldă timp de o lună, transmite MOLDPRES.

Directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a declarat astăzi într-o conferință de presă că cea de-a patra ediție a tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură", organizată anual cu prilejul hramului Chișinăului, revine într-un format nou și cu mai multe premii speciale puse în joc.

În premieră, în acest an vor fi înscriși automat în tombolă toți proprietarii de apartamente/locuințe conectate la sistemul centralizat de termoficare, care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică și au reușit să își achite integral factura până pe 30 septembrie curent.

"Chiar dacă situația epidemiologică ne-a adus multe provocări, noi am decis să rămânem alături de consumatorii noștri și să continuăm organizarea Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură", dar în condiții diferite, pentru a proteja sănătatea consumatorilor, publicului și echipei de organizare", a declarat Veaceslav Eni.

În total, vor fi oferite 10 abonamente a câte o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău