Termoelectrica a dat startul campaniei „Achiți iarna, fii răsPLĂTIT vara”

  • 15 Mai 2023 14:10
Termoelectrica a dat startul campaniei „Achiți iarna, fii răsPLĂTIT vara”

Termoelectrica dă startul Campaniei „Achiți iarna, fii răsPLĂTIT vara”, al 13-lea an consecutiv, pentru a asigura servicii gratuite de pregătire a instalațiilor de termoficare în blocurile locative.

Pregătirea instalațiilor de termoficare intrabloc pentru perioada rece este o cerință obligatorie. De regulă, serviciile respective sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei,  cheltuieli suportate de locatari.

Pentru a participa la campania „Achiți iarna, fii răsPLĂTIT vara”, locatarii trebuie să achite datoriile pentru consumul de energie termică și apă caldă. Ulterior, gestionarul fondului locativ va îndeplini o solicitare în adresa Termoelectrica pentru înregistrare.

În perioada 1 iunie - 15 septembrie 2023, Termoelectrica va oferi consumatorilor, înscriși în campanie, servicii gratuite de spălare hidropneumatică și testare la presiune a instalațiilor de termoficare.

Prin intermediul acestei acțiuni, Termoelectrica dorește să ofere un sprijin  consumatorilor, ajutându-i să economisească și să se pregătească pentru sezonul rece 2023-2024.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău