Termen extins pentru prezentarea conceptului de design al monedei dedicate medicilor

  • 17 August 2020 13:48
Termen extins pentru prezentarea conceptului de design al monedei dedicate medicilor

Termenul pentru prezentarea conceptelor de design al monedei comemorative de argint dedicate lucrătorilor din domeniul sănătății, cu denumirea „Medicul meu – eroul meu”, a fost extins. Despre aceasta anunță Banca Națională a Moldovei, care spune că a dat curs solicitărilor venite de la cetățeni, transmite IPN.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea să transmită lucrarea până pe 11 septembrie inclusiv. În acest context, Banca Națională încurajează toți cetățenii care au atins vârsta de 18 ani, precum și persoanele juridice să își exprime viziunea grafică asupra viitoarei monede pentru a realiza o piesă monetară distinctă de o valoare estetică, ideatică și de sensibilizare sufletească.

Fiecare participant va putea prezenta un singur concept, fiind obligat să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul conceptului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conceptele de design vor fi examinate de către o comisie creată de BNM, care își rezervă dreptul de a le utiliza la elaborarea design-ului final. Participanții vor transmite lucrările și o scurtă informație biografică  la poșta electronică [email protected], cu specificarea: „Concept pentru moneda dedicată medicilor”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:2,06 m/s
Fri
28
Sat
27
Sun
22
Mon
24
Tue
27
Arhivă Radio Chișinău