Tenis - WTA | Turneul Campioanelor, mutat de la Shenzhen (China) la Guadalajara (Mexic)

  • 13 Septembrie 2021 19:45
Tenis - WTA | Turneul Campioanelor, mutat de la Shenzhen (China) la Guadalajara (Mexic)

Turneul Campioanelor, care reunește cele mai bune 8 jucătoare ale lumii, va avea loc în acest final de an la Guadalajara (Mexic) în loc de Shenzhen (China) și va începe pe 8 noiembrie, a anunțat într-un comunicat WTA Tour, conform Reuters, citat de Agerpres.

Anul trecut turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

În iulie, circuitele profesioniste de tenis feminin (WTA) și masculin (ATP) au anunțat anularea unor turnee în China și Japonia, prevăzute către sfârșitul anului, din cauza preocupărilor legate de Covid-19 și de restricțiile de călătorie în cele două țări. În comunicate separate transmise atunci, WTA și ATP au precizat că Openul Chinei de la Beijing și Openul Japoniei de la Tokyo au fost ambele anulate. WTA informa la acea vreme că toate evenimentele din China și Japonia au fost anulate, cu excepția Turneului Campioanelor, la care participă cele mai bune jucătoare ale sezonului, și care era la acea oră în discuție.

''Suntem încântați să anunțăm că Turneul Campioanelor va avea loc în acest an în frumosul și vibrantul oraș Guadalajara. Mulțumim companiei Gemdale Corporation din Shenzhen pentru colaborare și abia așteptăm să revenim în orașul chinez din 2022'', a spus Steve Simon, directorul general al WTA.

Shenzhen ar urma să găzduiască WTA Finals până în anul 2030.

În 2019, Turneul Campioanelor a fost câștigat de australianca Ashleigh Barty, în prezent liderul WTA, după o finală cu Elina Svitolina (Ucraina). 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău