TENIS | Site-ul oficial Roland Garros: S-a născut o CAMPIOANĂ! Simona Halep a alungat fantomele

  • 10 Iunie 2018 08:52
TENIS | Site-ul oficial Roland Garros: S-a născut o CAMPIOANĂ! Simona Halep a alungat fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros notează, sâmbătă, după ce Simona Halep a câștigat ultimul act cu Sloane Stephens, că românca „a alungat fantomele”, după ce a pierdut precedentele trei finale de Grand Slam. Pe pagina de Facebook a competiției, prima reacție de după meci a fost: „S-a născut o campioană!”.

„S-a născut o campioană. Simona Halep câștigă trofeul la simplu la Roland Garros, învingând-o pe Sloane Stephens cu 3-6, 6-4, 6-1”, este mesajul de pe Facebook al Roland Garros, potrivit News.ro

Pe site-ul rolandgarros.com se menționează: „Simona Halep alungă fantomele”. „După ce a pierdut de trei ori în finală la turneele majore, Simona Halep a câștigat în sfârșit la Grand Slam-ul ei preferat. AU existat așteptări mai îndelungate pentru un trofeu de Grand Slam. Însă pentru Simona Halep așteptarea a încetat. Și fără să piardă în trei seturi, cum a fost în precedentele ei trei finale de Grand Slam. Și, mai bine, nu mai este un număr 1 mondial fără trofeu de Grand Slam câștigat. Orice îndoieli ar fi apărut în privința ei se încheie aici. Toate fantomele vechi au fost alungate. Titlurile sunt eterne, iar acesta îi aparține Simonei Halep”.

Simona Halep, locul I WTA, a câștigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câștigă un „major”, după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău