TENIS | Simona Halep se desparte de antrenorul său Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine

  • 10 Noiembrie 2018 12:54
TENIS | Simona Halep se desparte de antrenorul său Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine

Simona Halep și Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Anunțul a fost făcut de antrenorul australian și confirmat de numărul 1 mondial.

"Aș vrea să anunț că eu și Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce țin de familia mea", a anunțat Cahill, într-un mesaj pe Instagram, citat de WTA și preluat de MEDIAFAX.

Simona Halep a confirmat și a completat mesajul antrenorului care a ajutat-o să obțină primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros: "Îți mulțumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă și incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii patru ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îți urez ție și familiei toate cele bune și sper să ne vedem curând".

"După o perioadă în care m-am gândit foarte mult,  după multe discuții și după mulți ani în care am petrecut peste 30 de săptămâni pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauză de 12 luni din a mai antrena pentru  a-mi susține copiii, care intră într-o perioadă importantă a vieții, fiind în ani terminali la liceu.

Vreau să-i mulțumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Empatia ei, personalitatea sa, etica în munca pe care o depune, generozitatea și profesionalismul m-au făcut să stau alături de ea cu plăcere, din postura de antrenor.

Este o femeie tânără cu clasă și o persoană pe care o respect mult, ceea ce e mult mai important decât orice rezultat obținut.

Am avut un job de vis și vreau să-i mulțumesc pentru că a făcut să fie așa, dar și pentru oportunitatea de a lucra cu cineva talentat și dedicat precum este ea.

Îi doresc Simonei și echipei sale continuitate în rezultate și o voi încuraja de pe margine în următorul an.

Vreau să-i menționez și pe Theo Cercel, pe Andrei Cristofor și pe Virginia Ruzici pentru susținerea lor, încrederea, prietenia și munca excelentă depusă de-a lungul anilor.

Și, în cele din urmă, le mulțumesc fanilor români care au dat dovadă de pasiune și susținere pentru fata lor (n.r. – Simona Halep). Sunteți extraordinari, serios! Mulțumesc pentru că l-ați adoptat pe acest australian în ultimii patru ani și că l-ați făcut să se simtă minunat în țara voastră. Mulțumesc! ", a transmis Darren Cahill.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău