Tenis | Serena Williams se simte discriminată din cauza frecvenței mari a controalelor antidoping

  • 25 Iulie 2018 16:10
Tenis | Serena Williams se simte discriminată din cauza frecvenței mari a controalelor antidoping

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cu 39 titluri de Grand Slam în palmares, sugerează că este victima unei atitudini discriminatorii din partea Agenției naționale antidoping (USADA), din cauza numărului mare de controale suportate, relatează DPA.

''...și vine timpul din zi pentru a face un test inopinat și singura testată este Serena, a scris americanca miercuri pe Twitter. Dintre toți jucătorii s-a demonstrat că eu sunt cea mai testată. Discriminare? Așa cred. Cel puțin voi menține sportul curat #StayPositive''. În al doilea ei mesaj, Serena a scris: ''Dar sunt pregătită să fac orice ca să avem un sport curat, așa că veniți. Sunt entuziasmată''.

Williams, 36 ani, a fost testată de 5 ori în 2018 de către USADA, până la 20 iulie, conform bazei de date online. Doar Bob Bryan (de patru ori), jucător de dublu, și Jonh Isner (de trei ori), au fost testați mai mult de două ori în aceeași perioadă.

Cu 23 de titluri de Grand Slam câștigate la simplu, Williams a revenit în acest an în circuitul WTA, după ce în septembrie a născut o fetiță.

Serena s-a plâns anterior de frecvența testelor în timpul participării la Wimbledon, unde a pierdut finala în fața germancei Angelique Kerber. 

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:4,12 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău