Tenis: Nu sunt critic, dar nici la fel de bun ca pentru un meci de maximă intensitate, a afirmat Nadal

  • 04 Februarie 2021 12:01
Tenis: Nu sunt critic, dar nici la fel de bun ca pentru un meci de maximă intensitate, a afirmat Nadal

Tenismanul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a explicat că nu este "într-o stare critică" în ceea ce privește disconfortul din zona lombară care l-a obligat să renunțe la prima partidă a Spaniei la ATP Cup, competiție care se desfășoară la Melbourne Park, dar a recunoscut în același timp că nu este nici suficient de bine pentru a juca o partidă de nivel ridicat, informează agenția EFE, preluat de Agerpres.

"Situația mea s-a îmbunătățit, dar nici nu sunt pregătit pentru o partidă de maximă intensitate. Ieri am mers la încălzire ca să văd dacă pot juca, dar am văzut că nu pot, așa că Pablo (Carreno) a intrat în locul meu și a făcut-o de minune", a explicat Nadal după ce Pablo Carreno Busta l-a învins pe John Millman cu 6-2, 6-4 în primul meci de simplu.

"Obiectivul meu este să mă recuperez cât mai bine posibil. M-am antrenat bine la Mallorca și la Adelaide, iar acum marele meu obiectiv este Marele Șlem, dar nu și dacă sezonul nu merge bine. Niciodată nu am fost obsedat de Grand Slam", a mai spus Nadal pentru un interviu acordat postului TV Movistar, care l-a întrebat dacă scopul său este să-l depășească pe Roger Federer la numărul de titluri de Mare Șlem (21).

Nadal, care nu a exclus încă participarea sa la ATP Cup împotriva grecului Stefanos Tsitsipas, nu va putea merge pe terenul arenei Melbourne Park după ce toate meciurile prevăzute pentru joi, la Melbourne, în turneele de pregătire pentru Australian Open, au fost anulate din cauza depistării unui caz de infectare cu coronavirus la un angajat al hotelului în care câteva sute de jucători și membri ai staff-urilor tehnice acreditate efectuau carantina obligatorie înainte de competiție.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău