Tenis/Coronavirus: Simona Halep, refăcută după accidentarea la picior

  • 07 Aprilie 2020 09:09
Tenis/Coronavirus: Simona Halep, refăcută după accidentarea la picior

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a anunțat, luni seara, pe Twitter, că s-a refăcut după accidentarea la picior cu care se confrunta și poate alerga fără dureri, scrie Agerpres.

După ce a câștigat titlul la Dubai, în februarie, Halep a declarat forfait pentru turneul de la Doha din cauza unei tendinite, potrivit unui RMN făcut atunci. Din cauza aceleiași accidentări, campioana en titre de la Wimbledon a anunțat și faptul că nu va participa la turneul de la Indian Wells, anulat ulterior, aceasta fiind prima competiție care a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

''Îmi doresc să joc din nou tenis. Îmi lipsește echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Știu că e un pic dificil pentru toată lumea această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici și optimiști, totul va fi bine. Abia aștept să putem călători din nou, să joc tenis din nou. Vă transmit toate cele bune și să stați în siguranță acasă'', a transmis Halep (28 ani).

Sezonul în tenisul profesionist a fost suspendat cel puțin până la data de 13 iulie, fapt care a determinat și anularea turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Halep a cucerit titlul la ediția de anul trecut, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău