Teatrul Național ”I. L Caragiale” din București va prezenta un spectacol la Chișinău

  • 25 Septembrie 17:25
Teatrul Național ”I. L Caragiale” din București va prezenta un spectacol la Chișinău

Actorii Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București vor juca vineri, 27 septembrie, spectacolul ”Noii infractori” de Edna Mazia, în regia lui Ion Caramitru, pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Spectacol va avea loc în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a. Potrivit organizatorilor, ”Noii infractori”, de autoarea israeliană Edna Mazia, este o piesă pentru adulți, cu replici spumoase și situații savuroase, cu partituri generoase pentru actori, o poveste cu tâlc despre tentația banului, câștiguri facile pe căi nu tocmai ortodoxe, riscante manevre de supraviețuire și apăsătoarea rutină a grijilor casnice.

În aceeași zi, la ora 17.00, la Muzeul Național de Artă al Moldovei va avea loc un concert cu genericul ”Actorii cântă”, susținut de actorii Teatrului Național ”Mihai Eminescu” și orchestra de cameră a instituției, dirijată de Serghei Racenco; la 18.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” -  spectacolul ”Cioara albă”, rock operă de Iurii Rîbcinskii, în regia lui Iurii Harmelin, iar la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Mâncare pentru Monștri”, inspirat din Paolo Genovese, în regia Danielei Burlaca.

Sâmbătă, 28 septembrie, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Legenda unei inimi bune” de Iaroslav Vodrajek, în regia Svetlanei Radu; la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi;  la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Cioara albă” și la ora 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” - spectacolul ”Ciuleandra” de Liviu Rebreanu, în regia lui Alexandru Grecu.   

Duminică, 29 septembrie, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va avea loc spectacolul ”Capra cu trei iezi” de Ion Creangă;  la 12.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” - spectacolul ”Aventurile lui Buratino sau Cheița de Aur” de Alexei Tolstoi; la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Motanul încălțat” de Charles Perrault; la 17.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Alba ca zăpada și cei șapte pitici”, balet în trei acte de Bogdan Pavlovski; la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Livada de vișini” de A. Cehov, în regia lui Alexandru Cozub; la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Striptease masculin sau Goi-pușcă” după Anthony McCarten, în regia lui Boris Focșa; la 18.30, la Teatrul Național ”Bună dimineața, tăticule!” de Jeane Poirret, în regia lui Alexandru Grecu; la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Capra cea bună...” de Matei Vișniec, în regia lui Petru Vutcărău, și la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Mâncare pentru Monștri”.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chişinău
9 °C
cer acoperit de nori
Umiditate:81 %
Vint:5,1 m/s
Fri
10 °C
Sat
14 °C
Sun
10 °C
Mon
8 °C
Tue
13 °C

Curs oficial BNM 15 Noiembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.3214 0.0390
USD 17.5802 0.0643
RON 4.0546 0.0067
UAH 0.7255 0.0053
RUB 0.2745 0.0021
Arhivă Radio Chișinău