Teatrele Naționale din România aduc spectacole la Chișinău. Astăzi se joacă „O scrisoare pierdută” în regia lui Horațiu Mălăiele

  • 21 Septembrie 2018 12:43
Teatrele Naționale din România aduc spectacole la Chișinău.  Astăzi se joacă „O scrisoare pierdută” în regia lui Horațiu Mălăiele

Reuniunea Teatrelor Naționale românești continuă la Chișinău. Astăzi începând cu ora 18:30, pe scena Teatrului Mihai Eminescu, naționalul de la București care poartă numele lui I. L. Caragiale va juca spectacolul ”O scrisoare pierdută” semnată de marele dramaturg, în regia lui Horațiu Mălăiele.

Sâmbătă 22 septembrie, spectatorii sunt invitați la spectacolul ”Teatru de război” al naționalului de la Iași, în regia lui Cristian Hadji-Culea, iar duminică 23 septembrie, începând cu ora 19, iubitorii de teatru sunt invitați la spectacolul ”Proștii sub clar de lună” al naționalului din Timișoara, aflat în premieră la Chișinău.

Amintim că cea de-a patra ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești va dura până pe 30 septembrie. Anul acesta este o ediție dedicată Centenarului Unirii iar toate spectacolele prezentate sunt scrise de autori români.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău