Târgul de Crăciun din centrul Capitalei și-a închis porțile pentru vizitatori

  • 11 Ianuarie 2020 11:57
Târgul de Crăciun din centrul Capitalei și-a închis porțile pentru vizitatori

Târgul de Crăciun amenajat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din capitală și-a închis vineri, 10 ianuarie, porțile pentru vizitatori, comunică MOLDPRES.

Târgul s-a încheiat cu un concert cu participarea artiștilor autohtoni: formațiilor „7 Klase”, „Noroc”, „Catharsis”, „DoReDos”, „SunStrokeProject”, precum și a interpreților Victoria Lungu, Vali Boghean și Vitalie Dani. Seara a culminat cu tradiționalul Cinematograf în aer liber, unde a fost proiectat filmul „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”.

La ceremonia de încheiere a evenimentului au participat ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, oaspeți și locuitori ai capitalei.

Târgul de Crăciun din centrul capitalei s-a desfășurat în perioada 21 decembrie 2019 - 10 ianuarie 2020. Zilnic, oamenii au avut posibilitatea să viziteze zona gastronomică, unde au fost comercializate vin fiert, ceai, cafea și produse de patiserie. Totodată, ei au putut procura produse ale meșteriilor populari și vizita casa lui Moș Crăciun, precum și alte zone de agrement pentru copii. 

Evenimentul a fost inspirat de târgurile tradiționale de Crăciun din orașele europene și a ajuns la a treia ediție.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău