Târgul de carte "Gaudeamus", organizat de Radio România, continuă în Piața Sfatului din Brașov

  • 27 August 2021 11:37
Târgul de carte

Iubitorii cărților pot veni și astăzi în Piața Sfatului din Brașov, unde se desfășoară Târgul de carte "Gaudeamus", organizat de Radio România. Editurile au o ofertă bogată de volume la prețuri reduse, iar vizitatorii au la dispoziție și alte evenimente culturale, transmite Radio România Actualități.

Organizatorii au amenajat o zonă destinată jocurilor pentru copii, dar și pentru adolescenți. Micuții își pot petrece timpul fără ca părinții să fie nevoiți să cumpere aceste jocuri.

-: Este o idee foarte bună. De exemplu, el a rămas aici iar eu am putut să mă uit în liniște pe la toate celelalte standuri.
Reporter: Ce jocuri găsesc copiii la standul conceput special pentru ei ne-a spus chiar managerul acestui proiect:
Valentin Mihai: Este un concept de promovare a educației prin joacă. Avem foarte multe jocuri de logică pentru toate vârstele, începând de la un an în sus - pentru dezvoltarea dexterității motrice, logică spațială, continuând cu jocuri pentru trei, patru, cinci, șase ani, inclusiv pentru adolescenți -, care dezvoltă anumite abilități.

Reporter: Târgul de carte "Gaudeamus Radio România" continuă și astăzi. Pe lângă ofertele tentante ale celor 30 de edituri, care cuprind mii de cărți pe rafturi, în această seară de la ora 17:30 este programată și lansarea volumului colectiv "NOIR de Brașov" - 10 povestiri reunite, de Tony Mott și Bogdan Hrib.

Realizator: Târgul de carte "Gaudeamus Radio România" este deschis până duminică, iar în premieră organizatorii propun și o ofertă online pe site-ul 'gaudeamus.ro'.

Vedeți aici programul manifestărilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău