Târgul de carte „Gaudeamus” ajunge la Cluj

  • 21 Aprilie 2015 10:21
Târgul de carte „Gaudeamus” ajunge la Cluj

Târgul GAUDEAMUS, organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România și Radio Cluj, se va desfășura în perioada 22- 26 aprilie în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.

Evenimentul, ajuns la a 16-a ediție, este unul dintre reperele majore ale agendei culturale clujene de peste 15 ani. În mod excepțional în acest an, Târgul GAUDEAMUS a fost inclus proiectul „Cluj – Capitală Europeană a Tineretului 2015”. Astfel, Clujul va deveni pentru cinci zile și o capitală a cărții.

Oferta ediției cuprinde cele mai recente apariții editoriale din țară și de peste hotare, bestseller-urile momentului și titlurile în vogă în ultima perioadă, serii de autor, pachete promoționale și reduceri acordate de cei peste 80 de expozanți.

Publicul va avea la dispoziție concursul Miss Lectura și Tombola GAUDEAMUS cu premii atractive, dedicată cumpărătorilor de carte. De asemenea, prin campania de donații „Cărțile se întorc acasă” vizitatorii sunt încurajați să cedeze volumele care le prisosesc celor care au din ce în ce mai greu acces la ele.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău