Târg de cariere la Chișinău. Angajatorii propun peste 1 500 de locuri vacante

  • 31 Martie 2023 12:04
Târg de cariere la Chișinău. Angajatorii propun peste 1 500 de locuri vacante

Un Târg de cariere se desfășoară astăzi și mâine la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. La eveniment participă peste 30 de companii și instituții din diverse domenii de activitate, transmite MOLDPRES.

În cadrul târgului sunt prezentate locuri vacante pentru posturile: specialiști în relații și suport clienți, consultanți, ingineri software și hardware, programatori, economiști, contabili, juriști, recrutori și operatori de producție, vânzători, ingineri electroniști, mecanici și șoferi.

Solicitată de agenție, Maria Petruța, responsabilă de Relații Publice în cadrul târgului, a subliniat că evenimentul reunește instituții publice, companii locale și internaționale. „La acest eveniment angajatorii vor prezenta candidaților ofertele și vor oferi detalii despre locurile de muncă disponibile. Totodată, persoanele pot aplica și online pentru locurile de muncă vacante, cu ajutorul unui cont creat pe platforma https://www.targuldecariere.md”, a spus Maria Petruța.

Târgul prezintă oferte de muncă pentru peste 1 500 de persoane. „Evenimentul oferă posibilitatea ca persoana să interacționeze direct cu angajatorul și să discute cu acesta. Ne dorim să ajutăm oamenii să-și găsească un loc de muncă potrivit. Totodată, la târg sunt propuse și stagii de practică. La această ediție sunt prezente companii care oferă locuri de muncă inclusiv în Belgia și Irlanda”, a afirmat Maria Petruța.

Târgul de cariere este organizat tradițional de două ori pe an – primăvara și toamna. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău