Suspendarea traficului rutier pe str. V. Belinski din capitală

  • 23 Iulie 2021 18:09
Suspendarea traficului rutier pe str. V. Belinski din capitală

În perioada 26 iulie – 9 august, va fi suspendat traficul rutier pe strada Vissarion Belinski, pe tronsonul cuprins între străzile Ion Pelivan și Ion Creangă, sectorul Buiucani din capitală. Sistarea traficului rutier va avea loc în legătură cu executarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei de Chișinău.

În perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi modificată. Troleibuzele cu nr. 38 vor circula în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe str. Alba-Iulia, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă, str. Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul microbuzelor în zona respectivă poate fi accesat pe pagina web a Primăriei.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău