Suspendarea traficului rutier pe anumite străzi din capitală. Cum va circula transportul public

  • 15 Aprilie 18:50
Suspendarea traficului rutier pe anumite străzi din capitală. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend va fi suspendat traficul rutier pe str. Ismail, la intersecția cu str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Dimitrie Cantemir și Columna. Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe rutele nr. 9 și 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171 și 174  vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 166 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 113, 120, 169, 173, 186 și 191 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în perioada: 18.04.2022 – 21.04.2022,  inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Maria Cebotari, în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989.

În perioada menționată, microbuzele de pe ruta nr. 103 vor circula de pe str. Ion Creangă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
0,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
5
Fri
7
Sat
9
Sun
9
Mon
13
Arhivă Radio Chișinău