Suspectul în cazul atentatelor de la Bruxelles, Mohamed Abrini, este anchetat și pentru atacurile de la Paris

  • 30 Ianuarie 2017 14:44
Suspectul în cazul atentatelor de la Bruxelles, Mohamed Abrini, este anchetat și pentru atacurile de la Paris

Mohamed Abrini, suspect în cazul atacului de la aeroportul din capitala belgiană, Bruxelles, a fost pus sub anchetă oficială, pentru implicare în atacurile teroriste de la Paris, din 2015, au comunicat avocații acestuia.

Supranumit "bărbatul cu pălărie", după ce a fost filmat alături de cei care au comis atacurile de la aeroportul din Bruxelles, din martie 2016, Abrini a fost predat autorităților franceze, pentru a putea fi pus sub acuzare.

El a fost arestat la Bruxelles, în aprilie anul trecut. Mohamed Abrini a fost văzut într-o mașină, alături de principalul suspect pentru atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, când au oprit la o benzinărie, în Ressons, cu două zile înainte de atacurile din capitala franceză. După ce a fost arestat, el a recunoscut că l-a luat cu mașina pe Salah Abdeslam, după atacurile din Paris și l-a dus înapoi în Belgia.

Mohamed Abrini a fost transportat din Belgia către Paris într-un convoi de mașini blindate, pentru a permite demararea oficială a procesului împotriva sa, a informat BFMTV.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:2,57 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău