Suspectul în cazul asasinării activistei ucrainene Irina Nozdrovska și-a recunoscut vinovăția

  • 10 Ianuarie 2018 12:33
Suspectul în cazul asasinării activistei ucrainene Irina Nozdrovska și-a recunoscut vinovăția

Expertiza efectuată în cazul asasinării activistei ucrainene Irina Nozdrovska demonstrează existența pe corpul acesteia a unor secvențe ADN aparținând suspectului crimei, Iuri Rossoșanski, a declarat, miercuri, șeful Departamentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției din Ucraina, Vaceslav Abroskin, adăugând că suspectul și-a recunoscut vinovăția.

"Am vorbit personal cu el. A pledat vinovat încă de la început, când a fost reținut, dar cred că nu a realizat până la capăt ceea ce a făcut. Își recunoaște vina, dar nu regretă", precizat Abroskin, citat de Rador.

Suspectul în cazul asasinării activistei ucrainene pentru drepturile omului Irina Nozdrovska, Iuri Rossoșanski, a fost arestat pentru 60 de zile, conform unei decizii a Judecătoriei Raionale Vișgorod din regiunea Kiev.

Potrivit materialelor din dosar, în ziua crimei, suspectul, aflat în stare de ebrietate, a întâlnit-o pe activista Nozdrovska într-o stație de taxi și, după o altercație verbală, a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit în zona gâtului și a feței. Din cauza rănilor, Nozdrovska a murit pe loc. După aceea, suspectul a dezbrăcat victima și i-a aruncat corpul într-un râu, iar apoi i-a ars hainele. Corpul Irinei Nozdrovska a fost găsit pe 2 ianuarie, într-un râu, în apropiere de Kiev.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Câțiva nori
Umiditate:88 %
Vint:2,06 m/s
Fri
20
Sat
22
Sun
24
Mon
24
Tue
24
Arhivă Radio Chișinău