Suporterii lui Lyon au bătut un ziarist

  • 09 Februarie 2015 16:10
Suporterii lui Lyon au bătut un ziarist

Suporterii echipei de fotbal Olympique Lyon au bătut un ziarist al Agenției France Presse în timpul meciului cu Paris Saint-Germain (1-1), disputat duminică în Ligue 1, potrivit Agerpress.

Nefericitul eveniment a avut loc pe stadionul 'Gerland', la derby-ul etapei a 24-a a campionatului Franței, rezultat în urma căruia Lyon a păstrat șefia clasamentului. Un jurnalist AFP a fost atacat violent de fanii lui Lyon, care i-au fracturat maxilarul. El a primit un concediu medical de 41 de zile.

Agenția France Presse va depune plângere pentru acest act deliberat de violență.

În altă ordine de idei, după același meci un alt jurnalist a avut probleme, este adevărat, mult mai mici, cu Zlatan Ibrahimovic, vedeta lui PSG, potrivit site-ului metronews.fr. Atacantul l-a jignit pe ziarist, enervat că acesta credea că nu mai înscrisese de două luni până duminică. 'Te rog, prietene, dacă nu știi despre ce e vorba, să nu discuți cu mine', a spus Ibrahimovic.

Suedezul a mai avut recent schimburi de replici tensionate cu același ziarist. 'De ce filmezi și pui întrebări în același timp? Restricții bugetare, nu?', i-a spus jucătorul după meciul cu Rennes de pe 30 ianuarie. Patru zile mai târziu, după meciul cu Lille din Cupa Ligii franceze, suedezul le-a cerut unor coechipieri să nu le vorbească ziariștilor. Reporterul a insistat totuși: 'Câteva cuvinte pentru un ziarist low cost?' Suedezul a răspuns ironic: 'Îmi pare rău, nu vorbesc decât cu ziariștii?'

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
26,07
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău