Strada Albișoara rămâne închisă, până la aplicarea marcajului rutier

  • 21 Septembrie 2020 14:10
Strada Albișoara rămâne închisă, până la aplicarea marcajului rutier

Primăria municipiului Chișinău informează că primul tronson de reabilitare a carosabilului din strada Albișoara, în perimetrul bd Iurii Gagarin - str. Ismail, va fi redeschis odată cu aplicarea marcajului rutier și finalizarea lucrărilorde amenjare a zonei conform proiectului aprobat.

De asemenea, din cauza lipsei marcajului rutier, precum și a carosabilul nou renovat, șoferii comit încalcări ale regulamerntului circulației rutiere, în special a  rigimului de viteză. În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare au fost întocmite mai multe procese verbale de contravenție.

Totodată, în perimetrul bd Iurii Gagarin - str. Ismail, serviciile municipale de profil:  „Î.M. Regia Exdrupo", Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" etc., continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii străzii. Astfel, o eventuală deschidere a circulației rutiere ar încetini activitatea muncitorilor pe șantier.

Strada Albișoara va fi renovată etapizat, iar proiectul prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău