Știrea săptămânii în FOTBAL: Italienii de la Genoa vor transferul a doi jucători români de la „Viitorul”

  • 27 Ianuarie 2019 12:55
Știrea săptămânii în FOTBAL: Italienii de la Genoa vor transferul a doi jucători români de la „Viitorul”

Știrea săptămânii în lumea sportului a venit din Italia. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat că Genoa a pus ochii pe doi jucători de la Viitorul. Este vorba despre Ianis Hagi și Tudor Băluță, amândoi trecuți pe la loturile naționale.

Interesul ”Grifonului” a fost confirmat de Gazzetta dello Sport, citată de MEDIAFAX.

În ediția tipărită a sursei citate, italienii scriu că Genoa și echipa lui Gică Hagi au ajuns la un acord pentru transferul celor doi mijlocași în vara anului acesta, suma de transfer fiind, potrivit acestora, de șase milioane de euro.

Sâmbătă, fosta campioană a României a emis un comunicat pe site-ul oficial, prin care precizează că, pe adresa clubului, nu a sosit nicio ofertă oficială pentru cei doi jucători din partea echipei lui Ionuț Radu (21 de ani).

”FC Viitorul anunță că Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii echipei constănțene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formației Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați, iar articolele apărute în presa sunt doar speculații”, se arată în comunicatul oficial al fostei campioane a României.

Recent, genovezii l-au vândut pe atacantul polonez Krzysztof Piatek (23 de ani) la AC Milan, pentru suma de 35 de milioane de euro, acesta semnând cu gruparea de pe San Siro până în vara anului 2023. 19 goluri în 22 de partide a marcat acesta pentru Genoa, echipa de pe locul 14 din Serie A.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău