Sticlă de votcă, estimată la 1,3 milioane de dolari, a fost găsită în Copenhaga

  • 08 Ianuarie 2018 18:56
Sticlă de votcă, estimată la 1,3 milioane de dolari, a fost găsită în Copenhaga

O sticlă de votcă foarte scumpă, estimată la 1,3 milioane de dolari, a fost recuperată în capitala daneză, Copenhaga, a informat vineri poliția, potrivit Agerpres.

Miercuri, acum două zile, poliția daneză confirmase că sticla a fost furată.

Sticla rară de votcă Russo-Baltique a fost găsită o vilă aflată în renovare din nordul capitalei, la trei zile după raportarea furtului, notează DPA.

La o primă inspecție, valoroasa sticlă nu părea deteriorată, însă conținutul său lipsea.

Sticla – fabricată din aproximativ 3 kilograme de aur și 3 kilograme de argint – nu era asigurată.

Poliția din Copenhaga a mulțumit „unui membru al publicului” pentru raportarea acestei descoperiri, precizând totodată pe Twitter că sticla a fost analizată.

Tabloidul Ekstra Bladet a scris că persoana care a făcut descoperirea este Jesper Kamper, un meseriaș care a povestit că el și un coleg discutaseră recent despre furt atunci când au găsit sticla în mijlocul unei încăperi la care lucrau.

Sticla, care a apărut anterior în serialul de televiziune „House of Cards”, era împrumutată de la fabrica Dartz din Rusia, de Brian Engberg, un danez care deține o importantă colecție de sortimente de votcă.

Ingberg a declarat pentru tabloidul menționat că probabil că hoții au abandonat sticla atunci când și-au dat seama cât de scumpă era.

Sursa: Radio Craiova

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău