Ștefan Stoica a fost prezentat ca noul selecționer al Moldovei

  • 22 Septembrie 2015 17:00
Ștefan Stoica a fost prezentat ca noul selecționer al Moldovei

Ștefan Stoica a fost numit selecționer la naționala Moldovei după ce Alexandru Curteian și-a prezentat demisia.

Antrenorul român va conduce Moldova în partidele din luna octombrie contra Rusiei și Suediei, ultimele din preliminariile pentru EURO 2016, iar după amicalul cu Azerbaidjan din noiembrie ar putea să-și prelungească contractul cu FMF, anunță IPN.

„Sunt foarte fericit și mândru. Pentru orice antrenor din lume este ceva frumos, ceva special să antrenezi o echipă națională. O să lupt corect pentru selecționata Moldovei. O să încerc să nu fac greșeli. O să joace cine merită. Îmi doresc să antrenez naționala Moldovei și în campania următoare de calificare”, a declarat la conferința de presă selecționerul Moldovei, Ștefan Stoica.

Ștefan Stoica este și antrenorul echipei Zimbru, actualul lider al Diviziei Naționale. Debutul său la cârma naționalei Moldovei se va produce pe 9 octombrie, la Chișinău, împotriva Rusiei, care de asemenea este condusă de un antrenor angajat și la o echipă de club. Leonid Sluțki conduce și liderul din campionatul Rusiei, CSKA Moscova.

Stoica va avea o misiune grea în meciul cu Rusia. Nu vor juca liderii Epureanu, Gațcan și Ioniță. Fotbalistul anului 2014, Artur Ioniță se va opera miercuri la Munchen de hernie inghinală și va avea nevoie de 3 săptămâni de recuperare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău