Ștefan Bănică Jr. a publicat un mesaj pentru fanii săi

  • 03 Aprilie 2018 16:25
Ștefan Bănică Jr. a publicat un mesaj pentru fanii săi

Cântărețul și actorul Ștefan Bănică Jr. a publicat un mesaj adresat fanilor săi, după ce a fost internat, luni, la secția de chirurgie a Spitalului Floreasca din București. Artistul a scris că în prezent se simte bine și că a fost vorba despre o intervenție chirurgicală „uzuală, pentru o apendicită”, relatează News.ro.

„În acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenție chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulțumesc medicilor și asistenților de la Spitalui de Uregnță Floreasca, care au avut și au în continuare grijă de mine și tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor și să ne revedem cu bine!”, a scris artistul, luni seară, pe pagina lui de Facebook, precizând că a fost „copleșit de mulțimea de mesaje primite”.

„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secția de chirurgie și nu dorește să fie furnizate niciun fel de informații despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al unității medicale, luni, pentru News.ro.

Născut pe 18 octombrie 1967, Ștefan Bănică Jr. este un actor de teatru și film și cântăreț român. A susținut mii de concerte, între care s-au numărat și spectacole de Crăciun susținute la Sala Palatului. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și două de platină.

În actorie s-a remarcat cu interpretarea unor roluri precum Mihai Marinescu, în „Liceenii” (1987), „Extemporal la dirigenție” (1987) și „Liceenii Rock 'n' Roll” (1992). A mai jucat în filme precum „Băieți buni” (2005), „O viață minunată/ A Beautiful Life” (2008) și „Ho Ho Ho” (2009).

Artistul este fiul celebrului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

În 2004, Ștefan Bănică Jr. a fost decorat de președintele Ion Iliescu cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

 
Sursa: Digi24
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău