Steaua e de vânzare!

  • 16 August 2015 20:43
Steaua e de vânzare!

Fara sigla, cu fanii imprastiati prin tara, patronul Stelei, Gigi Becali a anuntat suma pentru care renunta la club.

"Nu o sa mai fiu eu calul vostru de bataie", spune Gigi Becali, care a anuntat si suma pentru care ar renunta la Steaua.

Intre 15 si 20 de milioane de euro este pretul de vanzare al clubului, spune Becali. Pentru Armata pretul chiar scade: la 10 milioane de euro. In prezent, Steaua nu mai are stadion, nu are sigla si nici galerie.

"Mi-au luat sigla, mi-au luat tabela, mi-au luat nocturnele, pai ce mai vreti, ma, sa-mi luati?", a spus Becali, suparat, la DigiSport, dupa meciul cu ASA Targu Mures.

Becali a repetat ideea ca profitul este cel mai important aspect la Steaua in acest moment. Pentru asta clubul este obligat sa treaca de Rosenborg (turul e joi live la ProTV de la 21:00) si sa termine campionatul sus ca la anul sa mearga in Europa.

"Steaua e de vanzare pe 15-20 de milioane. Daca nu mai pot sa scot bani din ea nu o mai tin. Sa o ia altii sa faca ce vor cu ea, eu atat am putut sa fac cu Steaua. Nu mai sunt tanar, ca daca eram tanar ma luptam cu toti, dar nu mai pot. Nu o sa mai fiu eu calul vostru de bataie.", a mai spus Becali.

Sursa: Sport.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău