Spațiu de recreere la spitalul pentru copii „V. Ignatenco”

  • 19 Octombrie 2017 16:51
Spațiu de recreere la spitalul pentru copii „V. Ignatenco” Sursa: Chisinau.md

Un spațiu de recreere pentru copii, unde vor putea citi, se vor putea juca cu prietenii și vor putea privi televizorul, a fost deschis în secția „Neurochirurgie și traume asociate” a spitalului clinic municipal de copii „Valentin Ignatenco” din capitală, transmite IPN.

Investițiile în amenajarea spațiului au fost făcute de către o companie farmaceutică. „Investind în sănătatea copiilor, ne asigurăm viitorul națiunii. Astfel de donații sunt binevenite”, a declarat directorul spitalului, Alexandru Holostenco.

Ministrul sănătății, muncii și protecției, Stela Grigoraș a spus că a fost creat un cadru prietenos copiilor, care să le distragă atenția de la problemele de sănătate pe care le au. Exemplul de responsabilitate socială demonstrat de compania care a investit în amenajarea acestui spațiu demonstrează faptul că, atunci când mediul privat își unește eforturile cu instituțiile publice, rezultatele sunt cele mai frumoase.

„Am decis să investim în acest spațiu ca să aibă copiii unde petrece timpul și să comunice. Îndemn agenții economici să ia exemplu”, a menționat Vasile Cazacu, directorul companiei care a derulat proiectul.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a spațiului de recreere au fost donate și primele cărți ilustrate pentru copii, procurate de aceeași companie. Este vorba despre lucrarea „Anița-cu-Bundița și minunatele ei călătorii în lumea lumilor împreună cu năzdrăvanul Duță-Ghinduță”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău