Sorina Ștefîrță, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu, a demisionat

  • 10 Ianuarie 2023 18:17
 Sorina Ștefîrță, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu, a demisionat

Președinția a emis un comunicat prin care informează că purtătoarea de cuvânt a șefei statului, Sorina Ștefîrță pleacă din funcția de consilieră pentru comunicare, transmite Radio Chișinău.

Ea a scris pe pagina sa de Facebook, că se împlinesc doi ani de când a venit la Președinție și că își va lua o pauză pentru noi proiecte.

„Este exact „contractul social” pe care l-am semnat cu mine însămi atunci când am acceptat această provocare. Îl închei cu emoții, dar, sper, fără datorii. Mulțumesc Președintei Maia Sandu pentru încredere - cred în continuare că este cel mai bun lucru care putea să ni se întâmple, ca oameni și țară, în această perioadă grea. Mulțumesc colegilor consilieri pentru deschidere și mulțumesc fiecărui funcționar din cadrul instituției pentru ajutorul oferit la momentul potrivit. Am făcut echipă și o să-mi fie dor. Mulțumesc și colegilor din presă pentru colaborare, profesionalism și răbdare, iar unora... chiar pentru hărțuire. Toate ne învață câte ceva. Acum, este anotimpul pauzelor necesare. Viața este o colecție de povești. Și de noi proiecte, aici sau în altă parte”, a scris Sorina Ștefîrță în mesajul său.

Amintim că luni, 9 ianuarie, premierul Natalia Gavrilița a anunțat că purtătoare de cuvânt a Guvernului, Anastasia Taburceanu, pleacă din funcție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:6,69 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău