Solistul trupei Carla’s Dreams, în juriul celui mai urmărit talent-show televizat din România

  • 13 Iulie 2016 10:50
Solistul trupei Carla’s Dreams, în juriul celui mai urmărit talent-show televizat din România

Surpriză în noul sezon X Factor din România. Solistul trupei Carla’s Dreams se va alătura juriului format Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

Odată cu intrarea solistului de la Carla’s Dreams în juriu se va modifica și formatul concursului, fiecare jurat urmând să fie mentorul câte unei grupe: 14-24 de ani fete, 14-24 de ani băieți, peste 24 de ani și grupuri.

„Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite așteptări, vreau sã fiu surprins și sunt convins că așa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acțiune, încerc sã fiu foarte deschis, dar în același timp să rămân eu și să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviți X Factor, și am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenția publicului pe merit. Nu știu să spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca sã fiu cât mai onest!„, a declarat basarabeanul, citat de infoprut.ro.

Marele câștigător al ediției trecute de la X Factor a fost Florin Răduță. Acesta s-a duelat cu colega sa de grupă, din Republica Moldova, Xenia Chitoroagă.

Tags

Alte Noutati

LIVE:  Știri
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău