Soldații ucraineni ai Regimentului „Tsunami” iau cu asalt pozițiile rusești

  • 16 Octombrie 2023 17:24
Soldații ucraineni ai Regimentului „Tsunami” iau cu asalt pozițiile rusești

Armata ucraineană își continuă contraofensiva împotriva trupelor rusești. Pe rețelele sociale apar noi imagini cu trupe ucrainene luând cu asalt poziții rusești, pe care le cuceresc. O astfel de filmare a fost realizată de soldații Regimentului „Tsunami” într-o zonă nespecificată pe front, unde ucrainenii au reușit să-i anihileze pe ruși.

„Regimentul de Asalt «Tsunami» aparținând Brigăzii de Asalt «Lyut» a Poliției Naționale Ucrainene desfășoară o operațiune de asalt într-o locație nespecificată”, este explicația imaginilor postate pe mai multe canale Twitter, actuala rețea X. 

Imaginile, care nu sunt localizate, prezintă asaltul grupat al luptătorilor Regimentului „Tsunami”, care beneficiază și de supraveghere din dronă. În primele cadre se observă cadavrele mai mutor soldați ruși care au fost eliminați în timpul confruntării. 

Deși nelocalizate, Regimentul „Tsunami” a mai postat secvențe de luptă la care a participat în timpul contraofensivei declanșate de Ucraina în această vară, luote care au avut loc în estul țării, în regiunea Donețk.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:6,69 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău