Societatea „Furnizarea Energiei Electrice Nord” are un nou director general

  • 13 Decembrie 2021 16:01
Societatea „Furnizarea Energiei Electrice Nord” are un nou director general

Aflat într-o vizită de lucru în capitala de nord a țării, directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, însoțit de ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a vizitat  Societatea pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord”. De curând, acolo a fost numit un nou director general care să asigure interimatul până la lansarea unui concurs în acest sens și desemnarea unui câștigător. Oleg Petelca este cadru didactic la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Anterior a deținut funcția de manager de proiect în cadrul PRO-BUSINESS NORD A.O., de director adjunct al Centrului de Susținere a Businessului PROBIZNORD S.R.L., dar și de director de filială a unei bănci comerciale.

Potrivit noii conduceri, principalul obiectiv pe care și-l propune este digitalizarea serviciilor pentru a evita cheltuieli suplimentare, dar și stabilirea unor reguli noi în domeniul energeticii.  

Directorul APP a asigurat noua administrație de tot suportul necesar pentru punerea în practică a proiectelor noi, dar și pentru dezvoltarea companiei. 

Și ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a subliniat necesitatea eficientizării procesului de lucru în cadrul companiei: „Traversăm o perioadă în care învățăm cu toții să ne adaptăm unor situații complicate. Dar anume în criză apare imboldul și necesitatea de a face ca lucrurile să se miște mai eficient. Or, eficiența este acel catalizator important care generează rezultate avantajoase.”  

SA „FEE-Nord” a împlinit anul acesta 6 ani de activitate și a fost fondată din contul patrimoniului SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” și SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord-Vest”. Societatea deține licență pentru furnizarea energiei electrice pe teritoriul municipiului Bălți și alte 15 unități administrativ-teritoriale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:6,69 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău